Document Management Workflow System

Az akták kora mára lejárt. A papírok kezelése munkaigényes, miközben az irat elveszhet, sérülhet, ráadásul integráció sincs az IT alapú napi üzleti folyamatokkal. Ma már minden irodában vannak másolók és szkennerek, azonban a papír elektronikussá tétele önmagában csak annyit jelent, hogy a rendezetlen papír állományokat digitálisra konvertáljuk. Az egyes cégeknek egyedi igényei vannak, ezért ügyfélre szabott megoldás szükséges a dokumentumok könnyű elérését és kezelését biztosító, nagy kapacitású, struktúrált Archívum kialakításához. Ezért használjuk projektjeink során a partnerünk által készített DMW rendszert!

Az archiválás teljes folyamata egyetlen rendszerben

A DMW olyan szoftver termék, amely teljesíti az egyes cégek saját, egyedi dokumentum feldolgozási igényeit. A Rendszer központi eleme a folyamatokat vezérlő DMW szerver. A DMW-be integrált kép Importer alkalmazásával lehet a dokumentum képeket a további feldolgozásra átadni, amely megoldás nagy rugalmasságot biztosít a felhasználók részére a szkennerek kiválasztásában.

Megoldásunk DMW szerver-kliens arcitektúra alapú (DMW modulonkénti licencekkel), amelyben az ügyfél igényei szerinti folyamatok a DMW szoftveren futnak. Ezáltal a különböző igények egy platformon kezelhetők. A Rendszer tervezésekor azt tartottuk szem előtt, hogy nagy teljesítményű, de gazdaságos megoldást hozzunk létre ügyfeleinknek.

Ebből következően a jelenleg alkalmazott szkenner eszközök a DMW-vel problémamentesen integrálhatók. A már meglévő, és a piacon újonnan megjelenő, szabvány szerinti eszközök alkalmazás támogatása garancia ügyfeleink részére az alacsony teljes költség (TCO) elérésére. A DMW virtualizált IT-környezetben működve nagy rugalmasságot biztosít, miközben a rendelkezésre álló erőforrásokat optimálisan használja.

DMW Rendszer

A DMW számos funkcionális modult tartalmaz és a licenc költséget a használandó modulok száma határozza meg. A licenc díjért a a licencbevevő korlátozás nélküli konkurrens felhasználó számra és korlátozás nélküli dokumentum tárolására kap használati jogot.

A Digitalizálás megoldás központi egysége az Oracle adatbázis alapú DMW Szerver, amely vezérli a teljes feldolgozási munkafolyamatot és tárolja a dokumentumokat a későbbi műveletekre és keresésekre.

  • StockOut modul: a dokumentumok alapadatainak regisztrálására szolgál, amikor azok a feldolgozástól eltérő helyszínen tároltak.
  • BatchReg modul: a modul feladata, hogy zárt rendszert biztosítson a Kötetek feldolgozását végző felhasználók részére, továbbá az, hogy a folyamat kezdetétől a végéig pontos információt adjon a munkafázisokról.
  • Importer module: ez biztosítja a DMW csatlakozását a papír dokumentumok szkennelt példányaihoz.
  • eDocManager modul: a tényleges feldolgozást támogató, almodulokból álló, folyamatvezérelt munkafázisok kialakítását biztosító modul. Itt történik a digiztalizálás, adatlegyűjtés, ellenőrzés, elfogadás, exportálás más alrendszerek felé.
  • A moduláris felépítésből következik, hogy bevezetéskor csak a megrendelő igényeinek kielégítéséhez szükséges részeket használjuk fel, így felesleges licensz költségek sem terhelik az ügyfeleket az általuk nem használt komponensek miatt.