Kofax

Egyedi megoldásaink technológiai hátteréről a Kofax amerikai szoftverfejlesztő cég termékei gondoskodnak. Több évtizedes tapasztalatával, a Kofax, a Harvey Spencer Associates elemzése szerint, jelenleg a világ vezető információ beviteli megoldás szállítója.

A Kofax biztosítja az erőforrásokat termékeinek folyamatos verziókövetéséhez, valamint új termékek, komponensek, modulok fejlesztéséhez, melyek nem csak válaszolnak felhasználóink változó igényeire, de üzleti előnyt is biztosítanak számukra. A kínált rendszer nyitottságát semmi sem illusztrálja jobban, mint a világ vezető dokumentum- és tartalomkezelő megoldásaival (ECM, CRM, DMS, ERP) való szoros kapcsolata.

A Kofax termékek fő célja a hatékony adatbevitel és a dokumentum feldolgozás biztosítása, a szkennelés felgyorsítása, az adatkinyerés automatizálása, a képminőség garantálása, úgy, hogy üzleti folyamatai a tartalom és dokumentumkezelő rendszereiben rövidebb idő alatt és kisebb ráfordítással legyenek végrehajthatóak. A Kofax termékek mindemellett lehetővé teszik az üzleti folyamatok automatizálását. A rendszer kihat a tároló eszközök költségeire és a visszakeresés hatékonyságára is.

Az általunk használt Kofax Capture rendszer világszerte a legnépszerűbb kategóriájában, míg az alkalmazott VRS (VirtualReScan) technológia gyakorlatilag egyedülálló a dokumentumkezelő szkennerek vezérlése terén. A Kofax Capture legnagyobb előnye, hogy testre szabható és gyorsan integrálható a nagyvállalati környezetben lévő tartalomkezelő és üzleti alkalmazásokhoz, így az egyedi üzleti és műszaki követelmények egyaránt kielégíthetőek.

A Kofax technológia széleskörűen alkalmazott a pénzügyi, szállítmányozási, logisztikai, kormányzati, biztosítási, egészségügyi, stb. vállalkozások megoldásaiban, ahol az elektronikus és papír alapú dokumentumokról történő adatbevitel fontos szerepet játszik. Az architektúra skálázhatósága, megbízhatósága, menedzselhetősége megfelel a kritikus üzleti rendszerekkel szemben támasztott elvárásoknak.

Az általunk kínált Kofax alapú megoldások, kiegészítve fejlesztőink sok éves munkájával és tapasztalatával, egyediek és így stratégiai jelentőségűek.