Oracle

Az általunk kínált megoldások adatbázis hátteréről a világ egyik legnagyobb szoftveres megoldásokat kínáló cége, a Magyarországon is piacvezető Oracle gondoskodik

Az Oracle az adatokra a vállalatok vagyonaként tekint, ezért legfőbb célja, hogy rendkívül stabil adatinfrastruktúrát biztosítson ügyfeleinek. Szoftveres megoldásai az adatkezelést, az értékes adatok védelmét és a rendszerek magasabb szintű együttműködését szolgálják, ügyfeleik teljes megelégedésére.

A feldolgozási folyamatok során jellemzően nagy mennyiségű és jelentős méretű adat mozgatása szükséges. A robosztus felépítésű Oracle adatbázis-kezelő jól skálázható, megfelelően optimalizálható minden olyan igényre, amely a digitalizált állományok feldolgozása és későbbi használata során elengedhetetlen számunkra és a végfelhasználók számára is.

A gyártó sok éves piaci tapasztalata és kiforrott megoldásai akár több száz egyidejű felhasználó igényeit is kielégíti, legyen szó akár a feldolgozási folyamatról (input), akár a napi használatról (output).

A Kofax moduljai és az egyedi fejlesztésű termékek alatt/mögött futó Oracle adatbázisok így megfelelően gyors, hatékony és nem mellékesen kellően biztonságos háttérrel támogatják a kialakított egységes rendszereinket.