Seclore

Egy vállalat életében egyre nagyobb fontossággal bír az adat-, illetve információbiztonság kérdése, hiszen ezek hiányában jelentős kockázatot vállalnak, piaci hátrányba kerülhetnek egy-egy illetéktelen kézbe került információ miatt.

A Seclor egy indiai cég, amely az egyik piacvezető az adat- és dokumentumbiztonsági megoldások terén. Megoldásait a világ 29 országának számos nagyvállalatánál, mintegy 4 millióan használják napi szinten, a felhasználók teljes megelégedettségére.

A vállalatok számára fontos az egyensúly a biztonság és a hatékonyság között, hogy fenntartsák az adatok integritását a szervezeten belül és kívül, anélkül, hogy az erőforrások és a folyamatok sérülnének. Ennek érdekében egyre több vállalat keres olyan megoldást, amely biztosítja az adatok és fájlok védelmét, függetlenül azok formátumára, annak létrehozójára vagy használójára, vagy arra, hogy hol és hogyan kívánják azt használni.

Az általuk fejlesztett termékek teljes mértékben megfelelnek a XXI. század által támasztott követelményeknek. A fejlett, biztonságos és teljesen automatizált Enterprise Digital Rights Management (EDRM) megoldásuk maximális védelmet nyújtanak a felhasználóknak, álljon a védett állomány hálózaton belül, mobil eszközön vagy akár email csatolmányként a kliens rendelkezésére.